6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Egyszerű és nagyszerű Mirage füstök árasztották el a CS:GO fórumokat

A napokban meglehetősen aktív a CS:GO subreddit. Ennek oka lehet, hogy hirtelen mindenki Mirage-szakértő lett, hála az egyik közösségi posztnak. Egy játékos megosztott egy videót, amiben bemutat egy füst lineupot Mirage-on, s valamiért ez egy lavinát indított el.

Többen is önjelölt elemzőkké váltak és megmagyarázták, hogy mivel lehet profi szinten űzni az ipart. Természetesen a kommentek között lehetett találni hasznos hozzászólást is, az arcoskodók mellett voltak, akik tovább akarták építeni a közösséget. Ezek a játékosok megosztották a saját kedvenc technikájukat, így a figyelő szemeket rendesen kikupálta a közösség Mirage-ból.

More consistent (for me at least) jungle smoke on Mirage (64 tick, requires jumpthrow) from GlobalOffensive

Már az eredeti poszt is megér egy misét, ha szánunk rá egy kis időt, akkor igazán hasznos lehet a már ismert dobások mellé.

Egy másik kicsit több odafigyelést igényel, viszont ez is komolyan ki tudja zárni az ellenfél csapatot, ha jól van használva.

Egy biztos, néha érdemes figyelni a különböző fórumokon, ugyanis sosem tudhatjuk, hogy mikor tanulunk valami újat!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI