11.1 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Legyél Te is sztáredző! – Ilyen lesz a LoL Esports Manager szimulátor

Az egyik legsikeresebb sportszimulátor a Football Manager, amit közkedveltsége miatt évente kiadnak, s veszik is mint a cukrot. Meglepő lehet, de az Esport éra is megkapja az első szakosodott szimulátorát, amit a LoL köntösébe bújtatnak.

Ez lesz a League of Legends Esports Manager!

A kínai League of Legends kliens idén 10 éves, így a régió hatalmas ünnepséget rendezett a jeles alkalomból. A több napos esemény keretein belül rendezték meg a regionális döntőt, de showmeccs és TFT bajnokság is helyet kapott a programban. A rajongók ezek mellett kaptak egy exkluzív előzetest az éppen készülő League of Legends sorozathoz, na meg az új menedzserjátékot is itt mutatták be.

Úgy tűnik, hogy a játékosok képesek lesznek saját csapatot kreálni, a szerintük legjobban teljesítő játékosokat összeválogatva. Valószínűleg szimulálhatunk majd scrimeket és egyéb edzéseket, irányíthatjuk az éles meccsek draftfázisait, majd pedig leszimulálhatjuk a meccseket, hogy megnézzük jól döntöttünk-e.

Elsőre igazán menőnek tűnik a program, reméljük jól is fog futni, így az LPL-en kívül más bajnokságok is helyet kapnak majd.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI