20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

“Nem tudok hazamenni!” – Sokadik alkalommal törnek be xQc házába

xQc a Twitch-csatornáján egy, a lakhatási helyzetével kapcsolatos megjegyzésre reagált, és azt mondta: “Milliomos, és két hetente költözik? Azért kell ennyit költöznöm, mert nem biztonságos a saját otthonom.”

Egy rövid szünet után az egykori Overwatch-profi folytatta, és kijelentette, hogy továbbra is random emberek jelennek meg az otthonában és körülötte, amit teljesen érthető  okokból nem érez biztonságosnak.

“Hát igen, nem is tudom.” – folytatta Lengyel. “Talán ha az emberek nem jelennének meg a kibaszott házamnál, és nem törnének be, talán hazamehetnék haver. Jézusom…” Úgy tűnik, hogy már teljesen elege van a fennálló helyzetből.

Sajnos, ez már egy elég régóta húzódó helyzet, hetekkel ezelőtt elcuccolt az otthonából, majd beköltözött Sodapoppin házába, ám ott is furcsa dolgok kezdtek történni, ami arra késztette, hogy onnan is elköltözzön.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI