6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Shroud megmondja: Jett vagy Reyna a nyerő?

A Valorant különböző karakterosztályai adnak egy erős támpontot a játékosoknak, hogyan is “kell” játszani bizonyos ügynökökkel. A Duelist kínálja például a legnagyobb teret az agresszív játékstílust kedvelőknek.

Mivel a szóban forgó két ügynök, Jett és Reyna is Duelist, Shroud úgy gondolta, majd ő megkönnyíti a döntést a játékosok számára. Kifejtette, hogy melyik karakter lehet a legjobb választás.

“Igen, Jett egy 50-50 választás, Reyna pedig a legtöbb esetben egy biztos pont. Azonban mi az 50-50-et választjuk.” – kezdte Shroud. “Ha megszokod, és érzed a karaktert, akkor sokkal jobb választás, mint Reyna.”

“Többet hozhatsz le vele, nagyobb segítség lehetsz a csapatnak.” Tehát a streamer azért is döntött Jett mellett, mert ő az igazi mindent vagy semmit karakter. És a mindent ugyebár jobb, mint a mindig “közepes”, nem?!

Mindkét karakter tényleg nagyszerű. Reyna annyi eszközzel rendelkezik, hogy a játékosok egyszemélyes hadseregnek érezhetik magukat,  de tagadhatatlan a sokoldalúság,  amit Jett ad az embereknek.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI