12 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Cipőt evett Ocelote, mert nem jutott ki a G2 a LoL világbajnokságra

A G2 Esports CEO-ja, Carlos “ocelote” Rodriguez egy hihetetlenül laza figura. Korábban profi League of Legends játékos volt, visszavonulása után alapította meg a nagysikerű esportklubját, ami mára több játékban is komoly erőviszonyokkal rendelkezik.

Mégis, ha meglátjuk Carlost, egyből a LoL keret jut róla az eszünkbe. Valószínűleg az a szakosztály is állhat hozzá a legközelebb a múltja miatt, ezért is olyan aktív, ha a League of Legends-ről van szó.

Az európai liga nyári idényének rájátszása során minden G2 rajongót megnyugtatott, hogy a csapat kijut az idei világbajnokságra. Sőt, ha ez nem jönne össze, még egy cipőt is megeszik ország-világ előtt!

Persze a fogadást teljesíthetővé tették, a közösség megegyezett abban, hogy elég egy korianderből készült cipőt megennie.

Nos, a G2 Esports nem lesz ott az idei Worlds-ön, így eljött a pillanat, amire mindenki várt a kiesésük óta. Ocelote végre találkozott azzal a csokicipővel, amit korianderes szósszal töltöttek meg.

A fogadás óta a CEO teljesen megfeledkezett arról, hogy bevállalta a koriandert, még vissza is kérdezett, hogy mégis kinek az agyament ötlete volt ez. Miután a videós stáb szembesítette őt azzal, hogy a saját ötlete volt, elismerte a vereséget és belekezdett a falatozásba.

Az elmondása szerint förtelmes desszertet kisebb hányinger társaságában tudta leküzdeni. Na meg az egyik stábtag, Austin segítségével, aki szintén nem volt valami boldog a speciális csokicipőtől.

Egy biztos, Ocelote a végletekig képes elmenni, hogy tartsa a szavát, ez pedig megsüvegelendő!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI