Már két éves a CS:GO történetének egyik legrosszabb Major döntője

A CS:GO nem csupán egy kompetitív lövölde, hanem esportjáték is. Ez azt jelenti, hogy évente temérdek hivatalos verseny kerül megrendezésre. S ha már folyamatosan egymásnak feszülnek a csapatok, szükség van a „legek tornájára is”, ezért is szokták megrendezni időnként a Major tornákat.

Ezek a Majorök a legnagyobb hype-pal szoktak bírni, az egész CS:GO közösség a képernyőre tapad és szurkol a kedvenceinek. Ha valaki Majort nyer, örökké beírja magát a játék történetébe, ezért mindig emlékezetesek a döntő viadalok.

This day 2 years ago, Astralis became the Starladder Berlin Major Champion after the most boring Major final in the history of Counter Strike from GlobalOffensive

Két évvel ezelőtt, pont a mai napon vívta a Major versenyek történetének legunalmasabb és legegyoldalúbb döntőjét az Astralis és az Avangar. Előbbi egyértelmű esélyese volt már az elején is a tornának, utóbbi viszont őrületes menetelést mutatott be és minden kétkedőt elhallgattatott út közben. Azt hittük hát, hogy az Astralis is belepotlik az Avangarba, még ha csak egy meccs erejéig is. Végül nem ez történt…

Egy rettentően sima 2-0-ás találkozót nézhettek végig az érdeklődők, amiben az Avangar összesen 11 pontot tudott összeszedni. Ez ahhoz sem lett volna elég, hogy egyetlen meccset megnyerjenek. Major döntőn pedig ilyen jellegű unalmat azóta sem tapasztalhattak az emberek.

A döntő legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor dev1ce szabályosan eltörte a serleget, az ikonikus arca még mind a mai napig mémalapanyag a közösségen belül!

Betöltés...
Keresés
Keresés