Vizicsacsi hatalmas és izgalmas bejelentést tett a Twitteren

Vizicsacsi nevét szinte minden magyar League of Legends játékos ismeri – nem véletlenül, hiszen a legsikeresebb játékosaink egyike. Néhány évvel ezelőtt úgy döntött, hogy kicsit elég lesz az e-sportból, mint játékos, így pihenőre vonult.

Azonban most végre VISSZATÉR, újult erővel vág neki a dolgoknak, és még csapatot is keres. A részleteket ő maga osztotta meg Twitteren: “Hello srácok, szeretném most hivatalosan is bejelenteni, hogy a következő splittől visszatérek.” – kezdte.

“A Splyce-nál töltött időm után úgy éreztem, hogy szükségem van egy nagyobb szünetre a League-től, és ez idő alatt végre kipróbálhatok néhány más dolgot is, amit mindig is szerettem volna.”

“Megszereztem a jogosítványt is! Azonban, miután volt időm rendezni a gondolataimat és az érzéseimet, egyre jobban kezdtem élvezni újra a játékot, és újra megtaláltam a motivációmat.” – folytatta.

“Az utóbbi hónapokban a soloq-t pörgettem, és arra koncentráltam, hogy újra formába lendüljek. Viszonylag gyorsan elértem a Challenger szintet, nemrég voltam a világ top 1. Poppy-ja, és máris remek formában érzem magam.”

“A MAD Lionsnál töltött időm alatt, mint edző, lehetőségem volt arra, hogy visszaszerezzem a nevezzük úgy, hogy “LEC tudásomat”. A fő motivációm a visszatérésre az, hogy a legjobb legyek, és elérjem azt, amihez már többször közel kerültem…”

“De eddig nem sikerült: a LEC bajnoki címet. Ezért, ha a csapatok top lanert keresnek, nyugodtan keressenek meg!” – zárta gondolatait.

Nos, mi sok sikert kívánunk neki! 🙂

Betöltés...
Keresés
Keresés