12 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Doc szerint az új Warzone map egy másik Battle Royale-ra hajaz

Már megszokhattuk, hogy DrDisrespect szélsőséges véleménnyel rendelkezik a legtöbb dologról. Nála az egyik pillanatban a Warzone a világ legjobb játéka, a másikban habzó szájjal üvölt, hogy ennél rosszabbat még nem látott, s elindítja az Apexet inkább.

Azt viszont kevesen tudják, hogy míg el kell osztani kettővel (de lehet akár hárommal is) az ilyen jellegű kirohanásait, ő korábban tényleg videojátékfejlesztéssel foglalkozott. Ő tervezte például több pályáját is a Call of Duty: Advanced Warfare-nek. Épp ezért, ha pályadizájnról van szó, még ha nem is értünk vele egyet, érdemes odafigyelni a gondolataira.

1:09:50-nél kezdődik a témára vonatkozó rész:

“Igen, húzzunk a francba erről a pályáról”  – mondta. “Szép, tetszik, bár kísértetiesen hasonlít a PUBG-re.”

Doc szerint tehát a fejlesztők merítettek egy nagyot a Battle Royale kategóriát felfuttató PUBG-ből. Egészen pontosan itt valósínűleg Sanhokra gondolt.

Vagy így, vagy úgy, de ha ettől sikeresebb és jobb lesz a Warzone, valószínűleg a fejlesztőket sem fogja érdekelni az ilyen jellegű kritika. Na meg, jótól tanulni sosem szégyen!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI