20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Hamarosan játszótársat is kereshetünk magunknak a Tinderen

A Tinder még 2012-ben jelent meg egy egyszerű randiapplikációként. A felhasználók kiválaszthatták, hogy férfiakkal, vagy nőkkel szeretnének randizni, s ha ez megvolt, válogathattak az aktív felhasználók között. Ha mindkét fél érdeklődött a másik iránt, a program összepárosította őket, s innentől az ő kezükbe adta a stafétát.

A Tinder mind a mai napig nagyon népszerű, s még hosszú ideig az is szeretne maradni, így a fejlesztők folyamatos újításokkal próbálják tűzben tartani a programot. A hivatalos Tinder Newsroom blogon bejelentették, hogy érkezik egy teljesen új funkció, az Explore az applikációba.

Az Explore-on belül még tovább szűrhetjük a felhasználókat, hogy tényleg a tökéletes páros álljon végül össze. Kezdetben lesz például Foodies kategória az ételek szerelmeseinek, Music Lovers a zeneimádóknak, valamint Gamers azoknak, akik a videojátékoknak élnek.

Innentől kezdve tehát nemcsak szerelmet, hanem akár játszópartnert is kutathatunk majd a Tinderen.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI