Íme Vex képességei – Mi ez a brutális Ulti range?!

A League of Legends a 11.19-ben hozza el nekünk az új karaktert, aki a Vex névre hallgat. Az biztos, hogy nagyon rég volt olyan új hős, akit ennyire várt volna a közösség, és aki ennyire „szimpi” lett volna már az érkezése előtt.

Valahogy a játékosok nagyon egy hullámhosszon vannak vele, és a magának való stílusával is – ez nem is meglepő, mi is pontosan ugyanígy érzünk. Azért szerencsére egyre több információt kapunk róla, így már tudjuk a képességeit is.

Nézzük:

Passzív – Bú és bánat

Bú – Vex időnként Bússá válik, ilyenkor a következő képessége megszakítja az ellenfelek rohamait, és megrémíti őket.

Bánat – Ha egy ellenfél Vex közelében hajt végre rohamot vagy bármilyen teleportálást, egy Bánat jelző kerül rá. Vex következő alaptámadása berobbantja a jelet, ami bónusz varázssebzést okoz, és csökkenti a Bú hatás töltési idejét.

Q – Szomorú fuvallat

Vex egy hullámot lő ki, amely varázssebzést okoz mindenkinek, akin áthalad. Rövid késleltetést követően a hullám felgyorsul, de csökken a szélessége. A képesség felrobbantja a Bánat jelzőt minden eltalált ellenfélen.

W – Személyes tér

Vex pajzsot von maga köré, és lökéshullámot bocsát ki, amely varázssebzést okoz a körülötte lévő ellenfeleknek. A Személyes tér felrobbantja a Bánat jelzőt minden eltalált ellenfélen.

E – Növekvő sötétség

Árnyék a kijelölt helyre repül, és útközben egyre nagyobbra nő. Érkezéskor varázssebzést és lassítást okoz, valamint Bánat jelzőt helyez az ellenfelekre.

R – Árnyékroham

Árnyék a kijelölt irányba repül, és varázssebzést okoz az első eltalált ellenséges hősnek, akit meg is jelöl. Vex a képességet újraaktiválva utasíthatja Árnyékot, hogy rántsa őt a megjelölt célponthoz, aki ekkor további varázssebzést szenved el.

Ha a megjelölt célpont meghal nem sokkal azután, hogy az Árnyékroham megsebezte őt, Vex néhány másodpercig ismét aktiválhatja a képességet.

És ha már az Ultinál tartunk…

Lehetetlen elmenni a tény mellett, hogy ez a range egyszerűen elképesztően nagy, és tuti, hogy nagyon hamar meggyűlik majd vele a bajunk. Tökéletesen szemlélteti ezt Vandiril tegnapi videója is:

kép & képességek leírása: leagueoflegends.com

Betöltés...
Keresés
Keresés