Ekkor jöhet az anti-cheat rendszer és az új Warzone map

Mióta a csalók legkedveltebb helye lett a Warzone és Verdansk, azóta várjuk tűkön ülve a „600 éve” megígért anti-cheat rendszert is – sőt, sokan már az új mappal kapcsolatban is hasonlóan éreznek.

Ez teljesen érthető, hiszen már több mint egy éve (apró változásokat kivéve) ugyanazt az egy helyszínt látjuk végig a játék során. Na de most már végre nyíltan beszélnek a fejlesztők is a közelgő finomságokról.

Először is nézzük, hogy mikor jöhet az anti-cheat?

Bár konkrét részleteket nem kaptunk arról, hogyan működik ez az új rendszer, nyilvánvaló, hogy a fejlesztők bíznak abban, hogy ez lesz az az anti-cheat, amely a Warzone-t újra a helyes irányba tereli.

Bár a Vanguard megjelenési dátumát már megerősítették (ami 2021. november 5.), azt a Raven még nem árulta el, hogy az új cím mikor épül be a Warzone-ba. Azt azonban megerősítették, hogy a nagyszabású frissítést „még ebben az évben” tervezik.

Tehát, ha nem azonnal kapjuk meg a csalókat visszatartó rendszert, akkor sem kell nagyon aggódnunk, hiszen a november már majdnem az év vége, onnantól legfeljebb két hónapon belül biztos, hogy megérkezik az ígért rendszer.

25:39-től:

És akkor mi a helyzet a mappal? 

Bár még nincs megerősített megjelenési dátumunk a Warzone új csendes-óceáni térképére, tehetünk néhány viszonylag megalapozott találgatást arra vonatkozóan, hogy mikor számíthatunk rá.

Mivel a Vanguard november 5-én érkezik, és az új térkép nem sokkal később lesz elérhető, becsléseink szerint valószínűleg az évnek körülbelül ugyanabban az időpontjában jön majd, mint anno a Cold War integrációja.

A Cold War integráció első szezonja néhány hetet késett, és 2020. december 16-án érkezett meg végül… Ugyanezzel a logikával azt tippeljük, hogy az új Vanguard Warzone map a frissítésekkel is összevetve valahol december 2-9. között jön.

Betöltés...
Keresés
Keresés