3.3 C
Budapest
2021, október 26, ked

Egy halom “ingyen” FUT csomagot osztogat most az EA Sports

Akinek van Twitch Prime előfizetése, annak mától arany élete van, ugyanis végre elkezdődött a FIFA 22 promó is a platformon. Ez azt jelenti, hogy...

FRISS

Ez most mi? – Igazán förtelmes az EA Sports frissítéspolitikája

Az EA Sports évek óta listavezető a sportjátékok kategóriájában, megkockáztatjuk, hogy a Madden NFL és a FIFA együtt bőven le tudja hagyni a PES és a 2K játékok eladásait. Mégis bizonyos esetekben olyan amatőr húzásai vannak a cégnek, hogy a rajongók nem győzik értelmezni.

Ilyen például a FIFA játékok esetében a frissítésrendszer. Hamarosan itt a FIFA 22, mindenki szeretné élvezni a 21 utolsó heteit, ám ezt a fejlesztők nem igazán szeretnék engedni. Mostanában ugyanis előre be nem jelentett karbantartások hullámai terítik be a védtelen játékosokat. Ráadásul szokásukhoz híven ezek egytől egyig be is dőlnek, mint most a legutóbbi is.

The maintenance is running longer than expected. We don’t have an ETA for completion at the moment [FIFA Direct Comm.] from FIFA

A semmiből érkezett ezúttal is egy karbantartás, amit ugyan rövidre tervezett az EA, ám mégis végül pár órás lett. A játékosok érthetetlenül állnak a helyzet előtt, ugyanis a többség véleménye szerint ezt így nem lenne szabad, hogy megengedje magának a kanadai cég.

EA need to stop with these out of nowhere maintenance downtimes. from FIFA

A karbantartásokkal alapvetően minden rendben van, az viszont jogosan vérlázító, hogy valaki játszani kíván, erre az egyik pillanatról a másikra megszakad a játék és 8 órás szerverleállás következik.

Egy, a játékosbázisát tisztelő cég valószínűleg időben jelezné a felhasználóknak, hogy mikor kezdődik a karbantartás, így arra az időszakra ne tervezzen játszani az adott címmel.

Ha valamit kívánunk, akkor az az, hogy a FIFA 22-re ilyen téren fejlődjön az EA Sports!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI