20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Jake Paul: “Floyd Mayweather bérgyilkosokkal akart megöletni!”

Jake Paul nem véletlenül az internet önjelölt “problémás kölyke”. Érthetetlenül sikeres YouTuber-karrierje mellett Paul nem szégyell bárkit és bármit leszólni a küzdősportok világában egy reménybeli bunyó miatt – akár magát is veszélybe sodorja.

Idén májusban Paul odasétált Floyd Mayweatherhöz, közvetlenül az idősebb testvérével, Logan Paullal tartott sajtótájékoztatója után, és igazi seggfej módjára lekapta Mayweather fejéről a sapkáját. 

Az ezt követő dulakodásuk verekedésbe torkollott, amiben Mayweather azt állította, hogy “megöli” Jake-et a sapis mutatványa miatt. A NELK Boys FULL SEND podcast szeptember 8-i epizódjában Jake azt állította, hogy Mayweather valóban el akarta tetetni láb alól.

“Megpróbált megöletni a színfalak mögött, az biztos” – állította Jake. “Akkoriban Miamiban voltunk, és rám hívta az utca embereit. De az én biztonsági embereim a “gengszterekkel” is kapcsolatban vannak.

“Azt mondták: ‘Hé, srácok, kurvára óvatosnak kell lennetek. Megpróbál valamit csinálni.” – folytatta. “Szóval, bármit is jelentsen ez. … Azt mondtam: ‘Rendben, ha így halok meg, akkor így halok meg’.”

Nem sokkal azután, hogy Jake és Mayweather dulakodása címlapokra került, Logan egy későbbi interjúban azt állította, hogy a bajnok fenyegetései miatt megnövelte a biztonságát, testőröket állíttatott maguk köré mindenhol.

kép:JustEd

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI