Jöhet a skin? – Lady Gaga a Fortnite ajtaján kopogtat

Hihetetlen, hogy micsoda szociális közösség lett a Fortnite. Már nem csupán lövöldözhetünk benne, hanem filmet is nézhetünk, na meg koncertekre is járhatunk. Tény, ezek a speciális alkalmak nem kerülnek elő túl sűrűn, viszont ha igen, akkor mind hatalmas durranásnak számítanak.

Legutoljára Ariana Grande rittyentett egy hatalmas bulit, ami ismét őrületesen sok embert érdekelt világszerte. Nem ő volt viszont az első, aki szóba került, mint fellépő énekes. Még 2019-ben tett fel Lady Gaga egy sokatmondó kérdést a Twitteren, amire Donald Mustard, a Epic Games kreatív igazgatója válaszolt is:

„Mi az a Fortnite?” – Hívj fel!”

A párbeszéd összességében nem kéne, hogy sokat jelentsen, de ismerve Mustard munkásságát ebből azt szűrhetjük le, hogy elindult anno egy párbeszéd az Epic és Lady Gaga között.

Ez a poszt két éve született meg, s már sokan azt hitték, hogy a kollaborációból nem lesz semmi. Egészen addig, amíg ki nem derült, hogy Ariana Grande mellett egy másik női énekes tartalmai is megbújnak már a forrásfájlok között. A leakerek nem akartak lelőni semmit előre, ám Shiina sokat sejtető emojikkal érzékeltette, hogy bizony Gaga lehet a háttérben:

Kíváncsian várjuk!

Betöltés...
Keresés
Keresés