Megéri az árát? – Páratlan élmény a Valorant legdrágább skincsomagja

Mi is beszámoltunk már nektek a Valorant x DJ Zedd skincsomagról, ami egyébként egyben a legdrágább is a játékban. De miért? És megéri az árát? Nos, azt kell mondanunk, hogy a válasz egy hatalmas IGEN.

Íme a VALORANT x Zedd! – Ezt rejti a DJ és a Riot kollaborációja

Igen, ha nem vagy érzékeny a villanó fényekre, és kedveled az efféle látványvilágot. A többi Valorant finisherhez hasonlóan, a kör utolsó ellenségének Spectrum skinnel történő megölése is különleges animációt eredményez.

Egy rövid dallam szólal meg, miközben a területet neon körvonalak és “ritmikus lüktetés” veszi körül. Míg a fényjáték a szövetségesek számára látható, úgy tűnik, hogy az ellenségek nem láthatják a kör végén.

Erről az ámulatba ejtő látványról van szó:

Apparently if you inspect the new skin during the finisher it does light show. from VALORANT

Ez a rejtett funkció egyike a csomagban szereplő számos részletnek, amely indokolja a borsos árcédulát – ugyanis körülbelül 30.000 forintunkba kerül az, hogy magunkénak mondhassuk ezt a mutatós csomagot.

És miért is éri meg az árát? Nos, a skint vásárló játékosok túlnyomó része nyilván nagyon szereti az extrákat, és ha gyönyörködhet a saját kozmetikumaiban. Amit ez a darab kínál, olyat pedig más bundle nem ad.

Betöltés...
Keresés
Keresés