20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Asmongold: “Sokszor akartam már öngyilkos lenni.”

Asmongold a Twitch egyik legnépszerűbb steamere, és nemrég megnyílt a rajongóknak a mentális egészséggel kapcsolatos küzdelmeiről is. Egy felhasználó kérdésére kezdett a témáról beszélni.

A kérdés úgy szólt, hogy “érezte-e valaha is magát úgy, mint Reckful (aki sajnos 2020-ban öngyilkos lett), nem ironikusan.”. Asmon őszinte választ adott, ami eleinte aggasztotta a rajongókat, ám a streamer megnyugtatta őket.

“Valószínűleg nem kellene ezt mondanom, de sokszor akartam már megölni magam, igen.” – árulta el Asmon a stream során.

Elmondta, hogy ez egy olyan dolog, amiről már egy ideje szeretett volna beszélni, és a jövőben változtatásokat eszközöl majd a streamjén. “De nem kell aggódnotok, nem megyek sehova. Kicsit többet mutatok magamból ezentúl.”

“Nem lesznek furcsa showműsorok, vagy őrült dolgok ezen a csatornán, csak én, ahogy magamat adom, és jól érezzük magunkat, EGYÜTT! Itt az ideje, hogy lazítsunk!” – magyarázta a népszerű Asmongold.

Ha Te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd akár mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI