Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak létre és ezekkel a játékosokhoz csatlakoztak a tudtuk nélkül, még akkor is, ha a party “invite only” módra volt állítva. A kérdés az, hogy egy ilyen hatalmas játék miért hibázik ekkorát?

I guess I’m playing casual. Anyone else have this problem today? from Rainbow6

Nos itt még nincs vége. Mivel a Rainbow6 Reddit moderátorai megpróbálták elrejteni a magyarázatot. Ami valljuk be iszonyatosan undorító húzás.

(PC) (Breaking) Rainbow Six: Siege is being raided. The troll accounts being mass generated for the free weekend are force join themselves to thousands of users to block playing Ranked/Unranked. Since they are level 1 it prevents you from playing. Invite status is ignored. Verify in comments. from Rainbow6

Sőt még egy lehetséges megoldást is töröltek a moderátorok, de hogy mindezt miért azt őszintén nem tudom felfogni. Azóta Twitterre kiraktak egy nyilatkozatot, miszerint orvosolták a problémát, de a kommentekben tisztán olvasható, hogy maximum egy töredékét sikerült orvosolni a teljes listának.

Természetesen arról egy szó nem esett, hogy mi volt a tényleges gond és hogyan történhetett.

Ti tapasztaltatok hasonló problémát a hétvége alatt?

Betöltés...
Keresés
Keresés