19.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak létre és ezekkel a játékosokhoz csatlakoztak a tudtuk nélkül, még akkor is, ha a party “invite only” módra volt állítva. A kérdés az, hogy egy ilyen hatalmas játék miért hibázik ekkorát?

I guess I’m playing casual. Anyone else have this problem today? from Rainbow6

Nos itt még nincs vége. Mivel a Rainbow6 Reddit moderátorai megpróbálták elrejteni a magyarázatot. Ami valljuk be iszonyatosan undorító húzás.

(PC) (Breaking) Rainbow Six: Siege is being raided. The troll accounts being mass generated for the free weekend are force join themselves to thousands of users to block playing Ranked/Unranked. Since they are level 1 it prevents you from playing. Invite status is ignored. Verify in comments. from Rainbow6

Sőt még egy lehetséges megoldást is töröltek a moderátorok, de hogy mindezt miért azt őszintén nem tudom felfogni. Azóta Twitterre kiraktak egy nyilatkozatot, miszerint orvosolták a problémát, de a kommentekben tisztán olvasható, hogy maximum egy töredékét sikerült orvosolni a teljes listának.

Természetesen arról egy szó nem esett, hogy mi volt a tényleges gond és hogyan történhetett.

Ti tapasztaltatok hasonló problémát a hétvége alatt?

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI