20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Ezért váltanak? – A Twitch jóval kevesebb pénzt kínál a streamereknek

A Twitch az elmúlt hónapban két nagy streamert veszített el – TimTheTatman és Dr. Lupo – és ennek részben az lehet az oka, hogy a platform nem kínál olyan jövedelmező ajánlatokat, mint korábban.

Azonban ez sokkal összetettebb, mint azt gondolnánk, és lehetséges, hogy nem is a Twitch tehet róla.  Egy meg nem nevezett korábbi Twitch alkalmazott azt állította, hogy “a nyilvánosság nagyon tájékozatlanul szemléli a vállalat gazdaságát”.

TimTheTatman meglepő bejelentése: “Viszlát Twitch.”

“Bármikor, amikor egy streamer egy nagy összeget kapott, az sokkal inkább a márkáról szólt.” – mondta. “A streamerek nem akarnak reklámozni – holott ez a platform nagy felhajtóereje.” – magyarázta.

Továbbá Ryan Morrison ügyvéd, aki az Evolved tehetségkutató ügynökséget vezeti, és olyan sztárokat képvisel, mint Felix “xQc” Lengyel, megerősítette, hogy a Twitch egyre kevesebb szerződést kínál, és azok, amiket kínálnak, kevesebbet érnek, mint a korábbiak.

Lehetséges, hogy a Twitch lassan elindul a lejtőn…?

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI