6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Ismét ő a legjobb? – Kiderülhetett Lionel Messi FIFA 22-es Ratingje

A FIFA 22-es Rating Reveal, vagyis a statok bemutatása folyamatosan folyik. Ha lehet hinni az EA Sports-nak, akkor ma este a PSG sztárjairól is lerántják majd a leplet, így kiderül, hogy a klasszisok közül ki kapja majd a legmagasabb értékelést.

A Rating Reveal előzetesében viszont már a kanadaiak elrejtettek pár morzsát, amit a szemfüles rajongók azóta össze is szedtek. Ilyen például Lionel Messi összértékének pontos száma.

Messi (No.30) is 93 OVR confirmed from FIFA

Az előzetesben, amikor a PSG játékosait mutatták, felvillant egy infó, ami a klub 30-as számú játékosához köthető. Valamint az, hogy az összértéke 93-as lesz!

Sokak meglepetésére Messi az átigazolása után nem a 10-es mezt, hanem a 30-asat választotta, így Párizsban kiemelkedően szokatlan lesz a megjelenése az első hetekben. Viszont így szinte biztos, hogy Messi 93-as összértéket fog kapni, ami megegyezik a FIFA 21-es arany lapjának Ratingjével.

Update: Kiszivároghatott a hivatalos toplista, ami szerint Messi tényleg a FIFA 22 legjobb lapja lesz. Cristiano Ronaldo “csak” 91-es lapot kap.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI