6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Ismét villant a Clutch King! – Hiko egyedül mentette meg csapatát a VCT-n

Hiko még 2012-ben kezdte a profi esportolói karrierjét, vagyis ma már az igazi “nagy öregek” klubját erősíti. Az Area51 Gaming Counter-Strik keretébe került, a tehetségének köszönhetően pedig egészen 2019-ig a szcéna aktív játékosa volt. Megjárta a Complexityt, Cloud9-t, Rogue-ot, de még a Liquidet is. Ám sokak nagy szomorúságára 2019-ben bejelentette visszavonulását.

Nem telt el sok idő, amíg kiderült, hogy nem a versengéstől lép vissza, csupán csak játékot vált. A 100 Thieves Valorant játékosa, valamint kapitánya lett. Az egyébként tartalomgyártóként is komoly sikereket elérő Hiko most a VCT berlini tornáján játszik, nem is akármilyen formában.

A Gambit elleni meccsükön meglátszott a veterán rutin, 7 élettel clutcholt és mentett meccset Hiko. A találkozó 11-12-es összesítéssel állt, a 100 Thieves ugyan letette a bombát, ám a Gambit szépen sorjában kiszedegette őket. Egyedül Hiko maradt életben, s ő is csak alig.

Hiko Clutch vs Gambit from VALORANT

A találkozót végül a 100 Thieves nyerte 2-1-re, vagyis Hikónak sikerült ezzel a mőverével megmentenie csapatát.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI