3.6 C
Budapest
2022, január 28, pén

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Megvan még T-Pain? – Épp most oltotta szét az Apex streamereket

A rapper T-Pain szerint mostanra túl sok már a sweaty streamer és játékos, ami elrontja a játékot az alkalmi kikapcsolódást kereső játékosok számára. Van benne némi igazság, hiszen így változik a játékmenet is valamelyest.

A képességek felső határa egyre magasabbra emelkedik. T-Pain világossá tette, hogy ő is így érez, sweaty ellenfelei miatt kevésbé élvezetes számára a játék. “Az Apex Legends olyan mint egy szauna, annyira izzasztó mint Arizona közepe.” – mondta.

Olyan neveket emlegetett a témával kapcsolatban, mint például NICKMERCS. Egy rajongó csatlakozva a rapper szónoklatához hozzátette, hogy a probléma a streamerek miatt van, hiszen ők teszik ilyenné a játékot.

Mi nem feltétlenül látjuk az összefüggést olyan értelemben, hogy azért, mert a streamerek esetleg keményebben nyomják a játékot, a “hétköznapi” játékosoknak nem feltétlenül kellene ugyanígy tenniük…

Biztos a streamerek a hibásak? 

kép: comicbook.com

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI