20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Pokimane élőben árulta el szexuális irányultságát

Pokimane a Twitch egyik legismertebb és legkedveltebb női tartalomgyártója. A kanadai hölgyet közel 6 millióan követik Instagramon, míg Twitchen a tábora már több mint 8 millió embert számol. Természetesen Youtube-on is aktív, ott 7 millió felé tendál a követőszám.

Ezekkel a statisztikákkal kevesen tudnak versenyezni, így az Offline TV oszlopos tagja méltán számít meghatározójának a streamer szcénának.

A csinos, jó humorú hölgyeknek sokak szerint könnyebb karriert építeni a különféle videós platformokon, ugyanis a férfiak őrült mértékben fogyasztják az ilyen jellegű tartalmakat. A “simp kultúra” erre is épül, többen abban bíznak ugyanis, hogy ha állandóan követik és interakcióba lépnek kedvencükkel, akkor akár esélyt is kaphatnak náluk.

Épp ezért volt érdekes, amikor Pokimane élőben kezdett arról beszélni, hogy milyen a szexuális irányultsága:

“Egész életemben úgy gondoltam magamra, mint heteroszexuális emberre. Viszont rájöttem, hogy az érzelmek sokszor a szituációtól is függenek. Épp ezért már nem javítok ki olyanokat, akik leszbikusnak, vagy biszexuálisnak tartanak, ugyanis az ilyesmi nem kellene, hogy számítson.”

Az erősen politikailag korrekt válasz mellett így töltényt adott a női simpeknek is, vagyis már nemcsak a férfiak, hanem a nők is reménykedhetnek abban, hogy Poki egyszer még őket választja.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI