6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Kiborító játékok és káromkodó streamerek – Íme a jelenlegi toplista

Ha sokat játszol online, akkor valószínűleg tudod, hogy a trash talk és a káromkodás már-már a játékokhoz tartoznak. De tudod, hogy melyik online közösség káromkodik a legtöbbet?

Elsőre azt hihetnéd, hogy a Call of Duty játékosok, de a Buzz Bingo által készített tanulmány szerint a Rainbow Six Siege játékosai káromkodnak a leggyakrabban, a második helyen pedig a FIFA 21 játékosok állnak.

Battle Royale Guides

Hogyan jutottak erre a következtetésre? A Buzz Bingo 100 Twitch és YouTube streamet figyelt meg a legnépszerűbb játékok és az újonnan megjelent címek esetében. (2021 augusztusában)

Játékonként 15 percet számolva ez 25 órányi Twitch-streamet és YouTube-közvetítést jelentett, itt figyelték meg, hogy milyen gyakran káromkodnak a tartalomgyártók és játékosok.

Többek között Azt találták, hogy a Rainbow Six Siege játékosok óránként körülbelül 584 alkalommal káromkodnak.

Az alábbiakban megtekintheted a legtöbb káromkodást előcsalogató játékot:

  • Rainbow Six Siege: 584 k/ó
  • FIFA 21: 552 k/ó
  • COD Warzone: 484 k/ó
  • Halo MCC: 436 k/ó
  • Grand Theft Auto 5: 428 k/ó

Ezek az adatok nagyon megleptek, mint COD játékos. Persze lehetséges, hogy a Warzone-ban sokkal kevesebb idő van a káromkodásra, mint a többi, csapatközpontú játékban. Egy jó kis team deathmatch lehet más értékeket mutatna…

Továbbá a Buzz Bingo tanulmánya azt is megállapította, hogy a PC-s játékosok valamivel gyakrabban káromkodnak, mint az Xbox és PlayStation játékosok. Míg a PC-s játékosokat óránként 380 káromkodással jelölték meg, addig az Xbox-osok 368-cal a második helyen álltak, majd a PlayStation játékosok következtek 332-vel.

Bár a számok közötti különbség nem olyan hatalmas az első kettő között, úgy tűnik, hogy a PlayStation játékosok talán kissé szelídebbek, ha trash talkról van szó.

A vizsgálat utolsó részében azt vizsgálták, hogy a manapság legnépszerűbb streamerek közül ki beszél a legcifrábban. Az első öt legtöbbet káromkodó streamer a következő:

  • xQc: 308 káromkodás óránként
  • Castro_1021: 243 káromkodás óránként
  • Shroud: 237 káromkodás óránként
  • Moistcr1tikal: 221 káromkodás óránként
  • NickMercs: 196 káromkodás óránként

Gondolom nem lepett meg senkit, hogy xQc az első, hiszen híres a BM-ről.

Ha szeretnéd megnézni a játékok és a streamerek átfogóbb listáját, vagy további részleteket olvasni a projektről, akkor a Buzz Bingo teljes tanulmányát ITT találod.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI