Kiborító játékok és káromkodó streamerek – Íme a jelenlegi toplista

Ha sokat játszol online, akkor valószínűleg tudod, hogy a trash talk és a káromkodás már-már a játékokhoz tartoznak. De tudod, hogy melyik online közösség káromkodik a legtöbbet?

Elsőre azt hihetnéd, hogy a Call of Duty játékosok, de a Buzz Bingo által készített tanulmány szerint a Rainbow Six Siege játékosai káromkodnak a leggyakrabban, a második helyen pedig a FIFA 21 játékosok állnak.

Battle Royale Guides

Hogyan jutottak erre a következtetésre? A Buzz Bingo 100 Twitch és YouTube streamet figyelt meg a legnépszerűbb játékok és az újonnan megjelent címek esetében. (2021 augusztusában)

Játékonként 15 percet számolva ez 25 órányi Twitch-streamet és YouTube-közvetítést jelentett, itt figyelték meg, hogy milyen gyakran káromkodnak a tartalomgyártók és játékosok.

Többek között Azt találták, hogy a Rainbow Six Siege játékosok óránként körülbelül 584 alkalommal káromkodnak.

Az alábbiakban megtekintheted a legtöbb káromkodást előcsalogató játékot:

  • Rainbow Six Siege: 584 k/ó
  • FIFA 21: 552 k/ó
  • COD Warzone: 484 k/ó
  • Halo MCC: 436 k/ó
  • Grand Theft Auto 5: 428 k/ó

Ezek az adatok nagyon megleptek, mint COD játékos. Persze lehetséges, hogy a Warzone-ban sokkal kevesebb idő van a káromkodásra, mint a többi, csapatközpontú játékban. Egy jó kis team deathmatch lehet más értékeket mutatna…

Továbbá a Buzz Bingo tanulmánya azt is megállapította, hogy a PC-s játékosok valamivel gyakrabban káromkodnak, mint az Xbox és PlayStation játékosok. Míg a PC-s játékosokat óránként 380 káromkodással jelölték meg, addig az Xbox-osok 368-cal a második helyen álltak, majd a PlayStation játékosok következtek 332-vel.

Bár a számok közötti különbség nem olyan hatalmas az első kettő között, úgy tűnik, hogy a PlayStation játékosok talán kissé szelídebbek, ha trash talkról van szó.

https://www.youtube.com/watch?v=-o1eCG2MOmo

A vizsgálat utolsó részében azt vizsgálták, hogy a manapság legnépszerűbb streamerek közül ki beszél a legcifrábban. Az első öt legtöbbet káromkodó streamer a következő:

  • xQc: 308 káromkodás óránként
  • Castro_1021: 243 káromkodás óránként
  • Shroud: 237 káromkodás óránként
  • Moistcr1tikal: 221 káromkodás óránként
  • NickMercs: 196 káromkodás óránként

Gondolom nem lepett meg senkit, hogy xQc az első, hiszen híres a BM-ről.

Ha szeretnéd megnézni a játékok és a streamerek átfogóbb listáját, vagy további részleteket olvasni a projektről, akkor a Buzz Bingo teljes tanulmányát ITT találod.

Betöltés...
Keresés
Keresés