20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Eriksen játszható lesz a FIFA 22-ben, de így sem nagy az öröm

Az Inter rajongóknak biztosan hatalmas kő esett le a szívükről, amikor a klub hivatalos Twitter oldala bemutatta a FIFA 22-es keretet. Kiderült, hogy Christian Eriksen játszható lesz az új verzióban is!

Aki nem lenne képben, Eriksen az Európa Bajnokságon összeesett, majd a klinikai halál állapotába került. Az orvosi stáb viszont meg tudta menteni az életét, még a pályán újra tudták éleszteni.

Ezek után nem lehetett tudni, hogy mi lesz a dán karrierjével, s még most sem bizonyos, hogy valaha visszatérhet-e. Az Inter Milan ragaszkodik a rutinos középpályáshoz, így mindenben támogatja a felépülését. Épp ezért az állományában is megtartja, valószínűleg ezért is került be a legújabb Fifába is.

Az EA Sports viszont út közben megbukott emberségből. Christian Eriksen hirtelen már csak 82-es játékosként tűnt fel a listán, vagyis a tragikus helyzet 3 összértéket rontott a lapján.

Valószínűleg nem lett volna 85-ösként sem meta kártya, de ez a nerf kissé erősre sikeredett…

 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI