20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

“Ezt ki kérte?” – A streamerek kiakadtak a Twitch viselkedésétől

Egy új Twitch funkció lehetővé teszi a streamerek számára, hogy felvegyék a harcot a pre-roll reklámok ellen, és sokkal több hatalmat adnak a tartalomkészítők kezébe, de sok felhasználó inkább a hate raidek ellen lépne fel helyette.

“Örülök, hogy a prioritásaitokat helyesen határoztátok meg. Fenyegetik, rasszista és transzfób módon támadják a streamereket. Ez nem baj, legalább most már tudunk automatikus reklámokat ütemezni” – írta a streamer Annie Krevice.

“Még mindig nem tettetek semmit azokkal, akik gyűlöletet terjesztenek a hate raideken keresztül. Ez az eszköz csak arról szól, hogy a Twitch megkapja a pénzét, mert a streamerek filléreket keresnek ezekből a hirdetésekből” – mondta egy másik.

“Köszönjük a funkciót, amit SENKI NEM KÉRT. Mi lenne, ha lenne néhány funkció a hate raid botok kezelésére? Azok már régóta keringenek, és ti nem tesztek ellenük semmit” – csapott le egy másik felhasználó.

A Twitch azt ígérte, hogy új eszközökkel igyekeznek fellépni a gyűlölet raidek ellen, sőt, a raidekben részt vevő két gyanúsított felhasználót bíróság elé állítják. Egyesek számára azonban, amíg a problémát nem kezelik, az új funkciók nagyon keveset jelentenek.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI