20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

RIP Weekend League! – Buffolt Mbappé lappal indulhat a FIFA 22

Többeket meglepett a napokban az EA Sports az új közösség szavazásaival. A futball és FIFA rajongók szavazhatnak, hogy ki volt augusztus legjobb játékosa a Bundesligában, a Premier League-ben, na meg a Ligue 1-ben.

Utóbbi kiírása meglehetősen friss, s három igazán közkedvelt játékost vonultat fel. Az egyik a PSG fiatal klasszisa, Kylian Mbappé, aki nem mellesleg a FIFA 22 borítóján is feszíteni fog. Az arany lapok statjairól épp a tegnapi nap rántotta le a leplet a kanadai cég, s úgy fest Mbappéjé lesz az egyik legkiválóbb lap, amit a játék elején nyithatunk. Ez persze hirtelen új szintre emelkedhet, ha a rajongók úgy döntenek, hogy megszavazzák a francia támadót, mint a Ligue 1 aktuálisan legjobb formában lévő játékosa.

Ligue 1 POTM Nominees (Bayo, Payet and Mbappé) from FIFA

Ez persze azt jelenti, hogy akár már az első napokban megvillanhat egy 92-es Mbappé SBC, ami persze garantált pull lenne bárkinek, aki elegendő foddert halmoz fel. Ez pedig mind tudjuk, hogy min múlik manapság…(Pénz!)

Lehet tehát félteni a Weekend League eredményeket, Mbappé első speciális lapja már előkészületben van!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI