20.5 C
Budapest
2021, szeptember 27, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Íme egy példa arra, hogy a Warzone egy kiváló játék is lehetne

Nem hiába sikeres a Call of Duty: Warzone. A CoD világában játszódó Battle Royale-ban minden benne van, ami fantasztikussá és emlékezetessé tette a szériát az évek során. Pörgős játékmenet, temérdek fegyver, jó kezelhetőség.

Az egyetlen ok, ami miatt hátat szoktak fordítani a Warzone-nak, az az inkompetens anti-cheat. Mivel egy ingyenes online játékról beszélünk, így szabályosan ellepték a csalók a szervereket, ez pedig egy fair közegben játszó számára idegtépő lehet.

Holott bőven lenne igény a játékra!

A Warzone azon kevés FPS-ek egyike a piacon, ami kiemelkedően jól kezeli a fegyverjátékot. Itt van például egy klip, ami bizonyítja ezt:

Gallo in a nutshell. from CODWarzone

Sokan úgy gondolják a Warzone közösségen belül, hogy a Gallo jelenleg túl erős. Holott a fenti klip alapján erről szó sincs, csupán jó helyzetben kell tudni használni. Egy shotgunnak közelharcban mindennél erősebbnek kellene lennie a roncsolóképességével. A Gallo pontosan ezt csinálja, pláne úgy, hogy az ellenfelek folyamatosan egyesével támadnak.

A csatamezőn is fel kell tudni ismerni, hogy mi ellen vonulunk harcba, a Warzone ezt pedig kiválóan modellezi. Tényleg nagy kár, hogy mindez elvész a csalók árnyékában. Na de hátha az új rendszerben…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI