20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Sose nyomd fullban a kretént! – Ünneplés közben sérült meg egy esportoló

Sokan kételkednek abban, hogy tényleges sportként kezeljék a kompetitív videojátékozást. Van, ahol erre állami szabályozások vannak már, de találni olyan országot is, ahol még nem foglaltak hivatalosan állást. Hazánkban fogadni is lehet esport meccsekre, s egyre több hivatalos és szövetségi rendezvényt lehet találni.

A játékosok oldaláról pedig szinte biztos, hogy minden egyes esportoló amellett tenné le a voksát, hogy a videojátékos versengés sportnak minősül. Kemény munka, valamint hatalmas nyomás, ami kikövezi a játékosok karrierútját.

Nincs is erre jobb példa, mint az az esportoló srác, aki nemrég megsérült a győzelme ünneplése közben:

Alex ‘CakeAssault’ Strobel annyira örült, hogy az extázisa során kiakasztotta a saját vállát. A fenti videón jól látható, hogy kapálózás közben egyszer csak földhöz vágja magát és hatalmas fájdalmakat érez. Nos, ez azért történt, mert az egyik mozdulatával lényegében eldobta a vállát. Ezt Twitteren egyébként meg is erősítette:

Ki mondta, hogy a győzelem nem járhat fájdalommal?

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI