19.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

TheVR Pisti alaposan odapirított a Razer ujjzoknijának

Nem minden arany, ami fénylik.

Nehéz eldönteni, hogy a Razernél teljesen megőrültek vagy csupán egy marketingfogás-e a cég új ujjzoknija. A hivatalos termékbemutató szerint ezzel a gamer játékosoknak szerettek volna kedveskedni, de első ránézésre elég érdekesnek tűnik az ötlet.

TheVR Pistinek sem kellett több, egyből nekiment a Razer újdonságának. “Csak ha valaki nem látta volna még…” – csigázza fel a kedélyeket a streamer, amit aztán azonnal le is csapott.:

“a #Razer készített egy…hmm…hogy hívják ezt magyarul??  Gamer újjbaszt (?) , mobiljátékhoz… Ez olyan mint a gamer maszkjuk…csak lássak meg valakit ezzel!! ROFL”

Ha azt gondolod, hogy a Gaming Finger Sleeves nevű ujjzokni egy jócskán megkésett áprilisi vicc, akkor megnyugtatlak, hogy nem az, és valójában nem ők az elsők ilyen termékkel – a FLYDIGI és a Realme például egy ideje már benne van az ujjzokni-iparban. A Razer ezért ezt a termékét is hasonló komolysággal dobja piacra, mint tette azt a Zephyr arcmaszkjával. A Razer gamer ujjzoknijai vagy ahogy csak TheVR Pisti mondta, “ujjbasz” már elérhetőek a gyártó hivatalos boltjából, darabonként 10 dollárért, vagyis kb. 3000 forintért.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI