TheVR Pisti alaposan odapirított a Razer ujjzoknijának

Nem minden arany, ami fénylik.

Nehéz eldönteni, hogy a Razernél teljesen megőrültek vagy csupán egy marketingfogás-e a cég új ujjzoknija. A hivatalos termékbemutató szerint ezzel a gamer játékosoknak szerettek volna kedveskedni, de első ránézésre elég érdekesnek tűnik az ötlet.

TheVR Pistinek sem kellett több, egyből nekiment a Razer újdonságának. „Csak ha valaki nem látta volna még…” – csigázza fel a kedélyeket a streamer, amit aztán azonnal le is csapott.:

„a #Razer készített egy…hmm…hogy hívják ezt magyarul??  Gamer újjbaszt (?) , mobiljátékhoz… Ez olyan mint a gamer maszkjuk…csak lássak meg valakit ezzel!! ROFL”

Ha azt gondolod, hogy a Gaming Finger Sleeves nevű ujjzokni egy jócskán megkésett áprilisi vicc, akkor megnyugtatlak, hogy nem az, és valójában nem ők az elsők ilyen termékkel – a FLYDIGI és a Realme például egy ideje már benne van az ujjzokni-iparban. A Razer ezért ezt a termékét is hasonló komolysággal dobja piacra, mint tette azt a Zephyr arcmaszkjával. A Razer gamer ujjzoknijai vagy ahogy csak TheVR Pisti mondta, „ujjbasz” már elérhetőek a gyártó hivatalos boltjából, darabonként 10 dollárért, vagyis kb. 3000 forintért.

Betöltés...
Keresés
Keresés