6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Még sosem volt ennyire erős arany lap az Ultimate Team történetében

A FIFA 22 egy szempontból már biztosan túllép elődjein, ez lesz az első olyan Ultimate Team, amiben egy kezdő arany lap is bekerül a Gullit Gangbe.

Aki nem lenne tisztában azzal, hogy kik tartoznak Ruud Gullit csoportjába, azoknak segítünk! Azokat a kártyákat soroljuk ebbe a csoportba, amiknek minden statisztikájuk meghaladja a 80-as átlagértéket. Vagyis a Pace, a Dribbling, a Shooting, a Defending, a Passing és a Physical statok is 80 fölötiek.

A FIFA 22 előtt nem volt olyan kártya, ami aranyként ilyen fullos lett volna, egyedül Team of the Week kártyák, vagy egyéb speciális lapok tudtak ehhez hasonlót produkálni. Most viszont a Bundesligából megérkezett az első Gold.

A lapot nem más, mint Goretzka fogja kapni!

Goretzka will become the first ever "Gold" player to have all 80+ stats for his base card. #GoretzkaGang from FIFA

A 87-es összértékkel megáldott arany kártya valószínűleg őrületesen drága lesz a játék megjelenésekor. Ha véletlenül kiesne egy csomagból, nagy dilemma lesz, hogy a megtartásával, vagy eladásával járunk-e jobban!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI