6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

A TikTokon épp az Animal Crossing pornók pörögnek a legjobban

A fiataloknak szánt platform új oldalát mutatta be.

Nem ritka, hogy a főként a fiatalokat célzó TikTokon megkérdőjelezhető trendek futnak. A legutóbbi hype viszont egy egész abszurd kollaboráció, ugyanis a Nintendo Switch-en hódító végtelenül aranyos Animal Crossingot hozták össze a felnőttfilmes szakmával.

Nem is igazán szeretnénk részletezni, hogy pontosan milyen felvételeket is láttunk, de nagyon érdekes pozitúrákban láthattuk az Animal Crossing főhőseit. Ezt pedig valószínűleg sosem fogjuk tudni kitörölni az emlékezetünkből.

A külföldi tech oldalak szerint pedig nem csupán 1-2 videó kering, hanem bizony több tucat, ugyanis trend lett az Animal Crossing pornó. Erről pedig a platformon is tudnak, de hiába próbálják tűzzel-vassal írtani a nem megfelelő tartalmat, a szűrőn egyszerűen folyamatosan átsurrannak, legalábbis jelen cikk írásának pillanatában. Remélhetőleg viszont hamarosan a végére járnak.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI