6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Mindent a koronavírusról a TheVr Podcastben – Most Te is kérdezhetsz!

Hatalmasat szólt az eheti TimeOut Podcast. A TheVr-os srácok vendége Zsozeatya volt, az érdeklődés pedig félelmetes. A YouTube-on több napon keresztül is listavezető volt a műsor, Twitchen pedig volt, hogy egy időben több mint 9 ezren nézték és hallgatták a beszélgetést. Jani Twitteren köszönte meg a rajongóknak a támogatást.

A sikernél nincs is jobb motiváló erő, jövő héten is folytatódik a nagy sikerű széria. Ám ezúttal a tartalomgyártóktól kissé eltávolodik a tematika, ugyanis az elmúlt másfél évről, a vírushelyzetről fog szólni a műsor.

TheVr Pisti már Twitteren azt is bejelentette, hogy egy szakmabelivel fog szembe kerülni a TimeOutban, így reméli, hogy informatív és érdekes műsort fognak tudni szolgáltatni.

Ami pedig még érdekesebbé teszi a keddi beszélgetést, az a hallgatóság bevonása. Pisti arra kérte a követőit, hogy a poszt kommentjei között mindenki tegye fel a kérdéseit a témában, hogy lássák, egészen pontosan mire kíváncsi a koronahelyzettel kapcsolatban a közösség.

Ebből nem érdemes kimaradni!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI