6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Warzone valóság: Csalni próbált a streamer, letúrta egy másik csaló

Nem jöhet elég gyorsan a Vanguard megjelenése. Nem is csak azért, mert jó játéknak tűnik, hanem azért, mert a fejlesztők azt ígérték, hogy az új játékkal együtt új anti-cheat is érkezik a Warzone-hoz. Vagyis remélhetőleg a csalók korszakának leáldozik és tényleg szignifikánsan lecsökken a szabályszegők száma a Call of Duty-ban.

Ám egészen addig marad az, ami kialakult az elmúlt pár hónapban. Csalók rohangálnak fel-alá Verdanskban, szinte teljesen ellehetetlenítve szabályosan játszókat. “Ha nem tudod őket legyőzni, állj közéjük” – szokták mondani, s valószínűleg sokan tényleg így is tettek.

Például az a streamer, aki gátlástalanul csal, mégis közvetíti a játékát. Ez a helyzet persze csak akkor tud még kínosabbá válni, ha egy csaló útközben egy másik csalóval találkozik. Nos, ez most megtörtént, a végeredmény pedig röhejes:

Dude was live streaming while cheating and got killed by another cheater. from CODWarzone

A csaló streamer egyébként HackingFredward, akit korábban már számtalanszor tiltottak, ám új felhasználóval mindig visszatért. Jelenleg Facebookon streamel, ráadásul úgy, hogy sokaknak még ajánlja is a platform. Innen is látszik, hogy az anti-cheaten kívül a különféle streaming szolgáltatásoknak is szívügyüknek kellene érezni a játékok megtisztítását.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI