6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

A TikTok trend túl messzire ment – “Vérdíjjal” keresik a felbujtókat

Bizony manapság a TikTok ad otthont az internet legmenőbb és a legbizarrabb trendjeinek is. Úgy tűnik, hogy a legújabb, a platformon végigsöprő trend elég sok bajt okozott. Az egész a “Devious Lick” nevet kapta.

Annyit takar ez az őrület, hogy különböző tárgyakat lopnak el, és/vagy tesznek tönkre a diákok az iskoláikban – egészen a kézfertőtlenítő szerektől elkezdve, a szappan – adagolókon át a mennyezetig, mindent.

A résztvevők aztán a TikTok-on mutatják be a “menő” attrakciót olyan videókban, amelyek több ezer lájkot és megtekintést kaphatnak. Szeptember 15-én azonban a TikTok hivatalosan is elítélte a trendet, és teljesen eltávolították a hashtaget.

“Eltávolítjuk ezeket a tartalmakat és átirányítjuk a hashtageket és a keresési eredményeket a közösségi irányelveinkre, hogy helyretegyük az ilyen viselkedést”. Arra kérték a diákokat, hogy “legyenek tisztelettudóak az iskoláikkal és tanáraikkal szemben”.

A diákok videókban mutatják be, mennyire frusztráltak az iskolák és a tanárok, és mindent megtesznek azért, hogy megakadályozzák az emberek részvételét, és felkutatják azokat, akik mégis részt vesznek benne.

A Twitterre feltöltött, közel 90 ezer lájkot kapott videóban a hangosbemondón keresztül hallható, amint arra kérik a diákokat, hogy hozzanak bármilyen videót egy adott diákról, aki részt vett a trendben, és 200 dollárt adnak cserébe.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI