14.6 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

OnlyFans és boksz?! – Ismert influencer fontolgatja a ringbe lépést

Az elmúlt néhány évben az úgynevezett “influencer-boksz” rendkívül népszerű jelenséggé vált, és ez az elmúlt hónapokban minden bizonnyal csak tovább fokozódott. A youtuber Tana Mongeau (aki Jake Paul exe és OnlyFans “királynő” is) is fontolgatja a dolgot.

Már korábban is kifejezte érdeklődését, hogy ringbe lépne, és úgy tűnik, jó esély van erre, hogy ez valamikor valóban megtörténik, miután Tana elárulta, hogy rengeteg érdeklődést kapott a színfalak mögött.

A TMZ-nek adott interjújában kifejtette: “Kaptunk már néhány őrült ajánlatot. Akivel én akarok küzdeni, ő velem nem. Nem mintha ijesztő lennék… De a csapatommal most próbáljuk kitalálni, hogy mi legyen. Tehát ez nem egy ‘nem’.”

Bár néhány rajongó azt gondolhatja, hogy csak viccel, úgy tűnik, Tana teljes mértékben hajlandó mindent beleadni a küzdelembe, ha egyszer hivatalossá válik a dolog. “Amint aláírjuk a csekket, el is kezdek edzeni.” – mondta.

Vajon kivel csaphat össze Jake Paul ex-felesége? 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI