6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

A méret a lényeg? – USB-kábellel akart péniszt mérni, kórház lett a vége +18

Egy meg nem nevezett 15 éves brit fiú “szexuális kíváncsiságtól vezérelve” egy USB-kábelt dugott a húgycsövébe – olvasható az Urology Case Reports című orvosi folyóiratban megjelent, kacskaringós tanulmányban.

A szexkísérlet visszafelé sült el, amikor a kábel elektronikus katéterként megakadt a kíváncsi tini herezacskójában. Annak ellenére, hogy megpróbálta saját maga kihúzni, az USB-kábel olyannyira összegabalyodott, hogy nem sikerült kiviteleznie a manővert otthon.

A fiút családja kórházba szállította, miután vért kezdett vizelni. Miután a vezeték eltávolítására tett első kísérletek kudarcba fulladtak, a tinédzsert a University College Hospital Londonba szállították, hogy megnézzék, ki tudják-e szabadítani az idegen kábelt.

Az ezt követő röntgenfelvételek kimutatták az USB-kábelt, ami miatt a sebészeknek egy bemetszést kellett ejteniük a nemi szerve és a végbélnyílása közötti területen, hogy kirángassák azt a testéből. 

(FELKAVARÓ KÉP KÖVETKEZIK! +18)

Szerencsére a fiú incidens nélkül felépült, és másnap hazaengedték a kórházból. Két héttel később azonban utóvizsgálaton kellett részt vennie, és a jövőben is megfigyelésre szorul. Hálát adhat a “szerencsecsillagainak” – és az orvosainak.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI