6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Randiznál a gátlástalan streamer hölggyel? – A Twitch-en megteheted! 

A Kyootbot nevű streamer hölgy nemrégiben ismét felkapta a nézőkkel való “gyorsrandi” témát. Ezzel erős növekedésnek indult követőinek száma, sőt, átlagban egyszerre 3.000 nézője kíváncsi az “izgalmas” műsorra.

Az egész úgy működik, hogy a nézők csatlakozhatnak a discordjához, hogy esélyt kapjanak a gyorsrandira. Mindössze 7 perc áll rendelkezésükre, hogy lenyűgözzék Kyootbotot és a chatet, akiknek aztán lehetőségük van hosszabbítani vagy véget vetni a randinak.

Azonban a véletlenszerű személyek meghívása a streamre kockázatos lehet, mivel az esetleges közösségi irányelvek megsértése, amit ezek a nézők elkövethetnek, a  csatornával szembeni intézkedéseket eredményezhet.

Ahogy Kyootbot csatornája tovább növekszik, és gyorsrandis műsora egyre ismertebbé válik, úgy nő majd a trollok száma is, akik megpróbálják tönkretenni azt. Addig is, degeszre keresheti magát a feliratkozókkal, a tipelőkkel és a szavazókkal.

Jó úton halad afelé, hogy hamarosan 200.000 követővel büszkélkedjen. 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI