3.6 C
Budapest
2022, január 28, pén

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Tfue szerint ezért könnyebb a Warzone mint a Fortnite vagy az Apex

A Warzone 2020 márciusában jelent meg, és gyorsan a világ egyik legnépszerűbb játékává vált, rengeteg top streamer játszotta. Idővel azonban ez a sok nagy név, például NICKMERCS és CouRage is elhagyta, és inkább az Apex Legends-re váltott.

Ez számos problémára vezethető vissza, legyen szó a csalókról, a játékmenetről vagy a rangsorolt mód hiányáról. Röviden, a játék sokak, köztük Tfue számára is kiesett a kedvencek közül – ennek részben még az is az oka, hogy túl “könnyű” számukra.

“Arra a következtetésre jutottam, hogy ez a játék egyszerűen kibaszottul könnyű” – mondta a nézőknek Tfue, amikor befejezte a streamet. “A Warzone valójában a legkönnyebb battle royale, amit játszani lehet. Ha béna vagy, akkor valószínűleg ezt játszod a legjobban”.

A játékot az Apex Legendshez és a Fortnite-hoz hasonlítva hozzátette: “Az Apex a második legnehezebb, az Apex elég nehéz… A Fortnite könnyű a pubokban, de nehéz a kompetitívben. Nem is tudom…”

Tfue nem az első, aki így gondolja, Shroud és NICKMERCS is ezen a véleményen vannak.

Kép: Tfue YouTube

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI