Működő ATM és saját csirke? – A legviccesebb CS:GO tények

A CS:GO már elég sok évvel ezelőtt érkezett meg a játékosokhoz, egészen pontosan 2012. augusztus 21-én került a piacokra. Elképesztő sebességgel ívelt felfelé az egész játék, hamarosan pedig az e-sport is.

Most összeszedtünk nektek néhány vicces/érdekes tényt a játékról. Van, aki keveset tud, van, aki sokat tudna, de talán egyikőtök sem ismeri az összeset. Jó szórakozást a CS:GO vicces tényeihez.

1.”Saját” csirke

Igen, végül is, sajátnak is nevezhetjük, hiszen ha megnyomod az ‘E’ betűt (vagy Use), akkor követ majd a kis háziállatod.

2. ATM

Deathmach közben az Overpass map A bombsite-ján tényleg tudsz kivenni pénzt az ott lévő automatából, az ‘E’ (vagy Use) megnyomásával.

3. Árnyék

Nem számít, milyen irányba nézel, a CS:GO-ban lehetetlen látni a saját árnyékodat, mivel a játékos árnyéka nem a first-person perspektívából kerül megjelenítésre.

4. Team Fortress 2

A Train map lobbijában lévő rádió a Team Fortress 2, egy másik, a Valve által készített online kompetitív first-person shooter játék főcímdalát játssza.

5. Kompetitív

Ez az első CS, ami beépített kompetitív matchmakinggel rendelkezik. Egyetlen korábbi változatban sem volt ilyenre példa, eleinte még a CS:GO-ban sem. A Valve a hatalmas sikerre való tekintettel, a megjelenés után nem sokkal adta hozzá a játékhoz az opciót.

És egy bónusz csirke videó:

Betöltés...
Keresés
Keresés