6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

“Próbál nagyon lázadó lenni” – xQc kiakadt Pokimane viselkedésén

Sok más streamerhez hasonlóan Pokimane is igencsak megváltozott mostanában – vagyis ezt próbálja mutatni. Nemrég – miután már kellően megszedte magát – többek között kiakadt ő is, hogy most már bizony szeretne olyat csinálni, ami neki megfelelő.

Feltételezzük, hogy ennek az utószele a “megváltozott” Pokimane, bár már a fene sem tudja, hogy melyik a valódi énje. Valószínűleg ezt sosem tudják meg a mezei nézői. Mindenesetre xQc nem kedvelte azt, amit látott.

xQcOW – XQC’s thoughts of Poki’s recent behavior from LivestreamFail

Imane kiakadt egyik nézőjére, amiért szó szerint kutyaszarnak nevezte az intróját. Erre a hölgy idegrohamot kapott, és egy hatalmas valódi kutyaszarról készült fotót nyomott közönsége arcába.

“Na ez kutyaszar!” – tette hozzá a streamer.

Természetesen Lengyel ezt nem hagyta szó nélkül. “Mostanában Pokimane próbál lázadó lenni, de folyamatosan idiótaságokat csinál. Ez hülyeség. Miért csinálsz ilyet?” – mondta, miközben valóban kiült arcára a meglepettsége.

Pokimane, mi történik? 😀 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI