6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Egyszerű és átlátható – Ezt az új FIFA elemet biztosan nem vetted észre

Lassan egy napja vette kezdetét a FIFA 22 10 órás EA Play próbaidőszaka. A játékosok még nagyban a csapatukon dolgoznak, sőt olyanokkal is találkozni az online térben, akik annyira belefeledkeztek az építkezésbe, hogy még egy pillanatot sem játszottak a keretükkel.

Nekik biztosan új információval tudunk szolgálni, de még azt is megkockáztatjuk, hogy lesznek olyanok, akik szorgosan darálták a Division Rivals meccseket, mégsem találkoztak ezzel a játékelemmel.

Az EA Sports javított a játékosválasztáson, már sokkal pontosabb és átláthatóbb a rendszer.

If you push in your right stick when not in possession you can select who you want to switch to a lot easier. from FIFA

Ha lenyomjuk játék közben a kontrollerünk jobb analógját, akkor a környéken lévő játékosok feje fölött megjelenik egy ikon, ami mutatja, hogy milyen paranccsal válthatunk az adott játékosra. Többnyire szintén a jobb sticket kell pöckölgetni, vagy jobbra, vagy balra, esetleg előre, vagy hátra.

Nem egy oltári nagy újítás, viszont a frusztráló pontatlan váltogatást tökéletesen orvoslja. Ez pedig valljuk be, hogy a FIFA 21 egyik legnagyobb hibája volt…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI