1.9 C
Budapest
2021, december 6, hét

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

A nagy Shroud megmondja: A CS:GO vagy a Valorant könnyebb?

Shroud már a megjelenése óta nagy rajongója a Valorantnak. Eleinte nem volt teljesen biztos benne, hogy van benne potenciál, hogy olyan nagyot alkosson, mint a CS:GO. Utóbbival kapcsolatos frusztrációi azonban váltásra kényszerítették.

Dicsérte a Valorant hihetetlen pályáit és a stratégiára helyezett hangsúlyt, ami szerinte arra épül, ami a CS:GO-ban is működött. Ám tavaly azt mondta, hogy “szuper egyszerű” látványvilágának köszönhetően úgy érzi, hogy “könnyebbnek tűnik”, mint a társa.

Több mint egy évvel az eredeti megjegyzései után úgy tűnt, hogy meggondolta magát. Azt állította, hogy mindkét játék “kihívást jelent”, és “nehéz azt mondani, hogy az egyik könnyebb vagy nehezebb, mint a másik”.

Aztán… Mégis könnyűnek ítélte a Valorantot. “Istenem, imádom, hogy milyen könnyű ez a kibaszott játék” – mondta. “A CS-ben, minden egyes Flashbanget, Smoke-ot, Molót és a többit meg kell tanulnod, hogy mikor hogyan, hogy hatékony játékos legyél”.”

“De ebben a játékban a csapatodra hagyatkozhatsz, hogy hatékony játékosok legyenek a szerepekben, és te inkább a saját szerepedre koncentrálhatsz, és ezt imádom. Ez olyan egyszerű. Szó szerint olyan egyszerű, és nagyszerű.”

Úgy tűnik, hogy egyszerűsége ellenére mégis a Valorantot élvezi jobban. Ti mit gondoltok? 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI