6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Napi cuki: Te milyen tippet adnál egy 70 éves kezdő Valorant játékosnak?

A reggeli kávézgatás közben egy igencsak wholesome Valorant posztra lettem figyelmes a Redditen. Egy játékos azt állította, hogy a 70 éves édesapja igencsak szimpatizál a játékkal, és szeretne néhány tippet, amivel megkönnyíthetné a dolgát.

Rengeteg segítőkész kommentelő sietett a segítségére, őszintén nem is gondoltam volna, hogy ennyire sok jó arc emberke gyűlt ott össze. Most egy pár tippet megosztunk itt is veletek, hátha szeretnéd a szülőket rávenni egy kis Valorantra.

my dad is interested in this game. from VALORANT

“Mindenképpen kezdje a chat némításával… 70 évesen és korábbi FPS-tapasztalat nélkül eleinte nagyon rosszul játszik majd, ami nem baj, de a játékosok keményen szájalnak ezért.” – kezdte meg a sort az egyik hozzászóló.

“Valószínűleg saját account is kellene neki. Az MMR majd végzi a dolgát, és találhat olyan játékosokat, akikkel a saját tempójában tanulhat, és az Ő szintjéhez igen hasonlóan játszanak.” – jött a másik tipp.

“Az elsődleges és legfontosabb tanácsom az az, hogy lassan haladjatok, ne adjunk neki túl sok infót egyszerre, inkább mindent mutassunk meg neki, és adjunk neki időt. Az elképzelés, hogy az életkor akadály, rossz megközelítés.”

Ti milyen tippeket adnátok neki? 🙂

kép:FVR Valorant

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI