Hihetetlen, de szinte senki sem használja a legdurvább Omen trükköt

Sokan mind a mai napig a CS:GO-hoz hasonlítják a Valorantot, holott a Riot Games lövöldéje mechanikailag sokkal másabb, mint a Valve esportcíme. A Counter-Strike-ban minden azon múlik, hogy ki mennyire tudja kezelni a fegyvereket és mennyire ismeri betéve a pályákat. A Valorant esetében viszont sok esetben a különböző képességek pontos használata sorsfordítóbb lehet, mint egy tökéletes aim.

Ezt bizonyítja az az Omen játékos is, aki a karakter abszolút határait is ismeri. Egymagában képes köröket nyerni egy trükkel, amiről a legnagyobb profik közül sem mindenki hallott.

Azt tudtad, hogy Omen ulti közben képes magára kapni a Spike-ot és elutazni vele? Nos, ha nem, akkor nem vagy egyedül!

Omen trick that I haven’t seen anyone else use from VALORANT

A fenti klipben jól látszik, hogy Omen az utolsó játékos, aki életben marad a csapatából. Látja, ahogy a bombacipelő Sova elesik, a Spike-ot rakó kellős közepén hagyva. Ilyenkor sokan inkább mentik a fegyvert, nem szeretnének „rambózni”, tekintve öngyilkos merénylet egy jól körbevédhető bombáért 1v4-ben bevonulni.

Azt biztosan a védekező csapat sem tudta, hogy Omen egy ilyen helyzhetben sem rezzen össze. A klipet készítő játékos szépen átsétált az ellentétes rakóra, aktiválta az ultiját és pont a Spike mellé navigálta karakterét.

Ha Omen teleportálni készül, kap néhány másodpercet arra, hogy felmérje a terepet. Ha tiszta, akkor véglegesítheti a térugrás, ám ha rizikós, akkor meg is szakíthatja azt. Sőt, ahogy az a fenti klipből kiderült , ez idő alatt akár a Spike-ot is magához veheti, elég csak ez után megszakítania a teleportálást.

Ezzel a manőverrel a pálya túloldaláról lopta ki az elveszettnek hitt bombát Omen, s adott újra esélyt a győzelemre csapatának.

Betöltés...
Keresés
Keresés