Bajban van a Warzone profi – ClutchBelk teljesen letisztította a profilját

ClutchBelk eléggé ismert a Warzone közösségben. Sokszor játszik különböző tornákon, legtöbbszőr egy streamer társával ZLanerrel. Ám a “profi” játékos egy vita közepén találta magát, miután összetűzésbe keveredett az NYSL tartalomgyártóval, Swish-sel.

Az egész egy ártatlan halálból indult. Játék közben kiszedte Swisht, ám ilyenkor a dolgok még rendben voltak, egészen addig, míg egy mod ki nem küldött egy üzenetet a Twitch-chatjébe.

Hogy viccet csináljon belőle, Swish egy képernyőfotót küldött az üzenetről a verseny Discordjára. Ártalmatlan mókának tűnt, de ClutchBelk nem értette a poént.

“Miért vagy ilyen nyomott?” – kérdezte.

Ez egy oda-vissza vitához vezetett kettejük között, ahol Belk azzal vádolta meg, hogy “sírdogál”. Más emberek, mint például Newbz és Queenshadows is csatlakozott a vitához, és megkérdezték, hogy ClutchBelk miért olyan dühös a semmi miatt. Bár ő váltig azt állította, hogy ilyesmiről szó sincs.

Úgy tűnt, lecsillapodott a vita, de a dolgok gyorsan megváltoztak, miután ClutchBelk elkezdett minderről a streamjén is beszélni.

“Nem tudja, hogy milyen kibaszott hülyén hangzik, minek sírsz, általános iskolában vagyunk?” – gúnyolódott Belk.

A Twitter videóra kattintva megtekinthetitek a többi kivágott videót is.

Egy szónak száz a vége rengeteg klip készült az esetről, így ClutchBelk törölte az összes eddigi vodját, klipekkel együtt. Annyit tett hozzá az egészhez, hogy ő mindenkivel ugyan úgy bánik.

 

Mit gondoltok, ez csak sima COD viselkedés, vagy szexizmusról van szó, illetve a női játékosok lenézéséről?

Illetve, ha ez nem lenne elég BBB még egy videót is készített róla, amiben csalással vádolja a streamert.

Természetesen ezt nem szabad teljesen komolyan venni, hiszen ez csak egy “vélemény”.

Betöltés...
Keresés
Keresés