3.3 C
Budapest
2021, október 27, sze

Egy halom “ingyen” FUT csomagot osztogat most az EA Sports

Akinek van Twitch Prime előfizetése, annak mától arany élete van, ugyanis végre elkezdődött a FIFA 22 promó is a platformon. Ez azt jelenti, hogy...

FRISS

Komolyan?! – Valkyrae nem mindennapi “dildót” kapott ajándékba

Ahogy sok más streamer, Valkyrae is sok ajándékot kap a nézőitől, – természetesen nem mindig hasznos és cuki meglepetésekről van szó. Bár a legtöbb esetben az ajándékok gyönyörű, érzelmes pillanatokhoz vezethetnek, ez nem mindig alakul így.

A fennmaradó időben a streamerek egy sor bizarr meglepetésnek vannak kitéve. Bár a streamer jelenleg nem rendelkezik postafiókkal, amikor még Texas-ban élt, mindenféle ajándék érkezett hozzá.

Legyen szó “négy kiló ausztrál cukorkáról” vagy “furcsa dolgokról”, Valkyrae úgy gondolta, hogy már mindent látott. De egy egészen különleges meglepetés is utat talált hozzá. Az egyik rajongó egy “dobozos cégnél” dolgozik, így meg tudta tréfálni őt.

Több mint 15 doboz felbontása után ugyanis egy dildó nyugtáját találta ott. Az ajándék komikus jellege azonban hamar nyilvánvalóvá vált a streamer számára, ahogy a csomagolás végére ért: “ott egy icipici kis levél és egy virág volt.”.

Dildó sehol… 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI