“Sokat köszönhetek a magyar Warzone közösségnek” – Interjú Natasával

Arra gondoltunk, hogy valami olyat szeretnénk hozni a magyar Warzone közösségnek, ami még nem igazán volt. Valami újat, ami által még jobban megismerhetjük egymást, és egy még barátibb közösségé válhatunk.

Ti megismerhetitek a feltörekvő magyar Warzone streamereket, – akik közül nagyon sokan aktív és építő tagjaik például ennek a csoportnak is -, ők pedig lehet, hogy egy-egy újabb nézőt/rajongót köszönhetnek személyetekben.

Nem lustálkodtunk, el is kaptuk nektek az általatok is egyik leginkább kedvelt magyar női streamert, Natasát, akit ti leginkább Hägenbach Natasha vagy Dr_Nati néven ismerhettek  a Twitch platformról.

Először mindenképp szerettünk volna megtudni róla néhány alap információt… 🙂 “Natasa vagyok, 24 éves Budapesti lakos. Már 9 éve elektronikus zenével foglalkozom, ennél kicsivel több éve erősítem a casual gamerek táborát.” – mesélte.

“Jelenleg egyébként szabadúszó copywriterként dolgozom és a streamelés mellett ezzel töltöm a “hétköznapjaimat”. – megtudhattuk tehát, hogy egy igen sokszínű és érdekes személyiségről van szó.

Majd tovább mentünk, és bele is csaptunk a streamerkedés témájába, hiszen ahogy azt már említettük, a feltörekvő streamereket szeretnénk nektek kicsit “közelebb” hozni. Megkérdeztük hát, mi okból kezdett bele a közvetítésbe?

“2020. október 19-én volt a legelső közvetítésem, tehát nemsokára egy éves a csatornám! Több ismerősöm is volt, aki hosszú-hosszú ideig noszogatott azzal, hogy kezdjek bele, mert egy egyéniség vagyok és jó a humorom, így jó karakter lévén illene hozzám a streamelés.”

“Egy darabig figyelmen kívül hagytam ezen biztatásokat, aztán miért ne alapon – ám nem hanyag módon -, úgy gondoltam próbát teszek. Épp kezdődtek a lezárások, elképesztően sok szabadidőm lett, úgy voltam vele, hogy amúgy is sokat játszom, akkor miért ne?”

A legtöbb sikersztori így kezdődik.

“Úgy gondolom, hogy a streamerkedés is egyfajta előadóművészet, és a szórakoztatóipar egy része. A zeneiparban szerzett tapasztalataim miatt így ez egyáltalán nem állt tőlem messze.” – ecsetelte, és ebben teljesen egyetértettünk vele.

“Az egész dinamikusan fejlődött magától, így nem is volt kérdés, hogy folytatom-e. Már full-time streamerként vagyok jelen a Twitch platformon. Nem akarok közhelyekkel jönni, de tényleg kellett hozzá a szuper kis közösség, akik adásról-adásra velem tartanak,

a kis csapatom, és az emberek, akik segítettek elindulni ezen a pályán.”

Ám a streamerkedésnek nem csak “csillogó” és szép oldala van, ahogy azt említette, voltak már fura és félelmetes történések is ez idő alatt. “Volt egy srác, aki követett, várt a házam vagy éppen az iskolám előtt, ennek rendőrségi ügy lett a vége…”

Ezután tippként a kezdő streamereknek is akár, kiemelte, hogy nagyon fontos az, hogy a streamer és a nézők között azért mégis legyen valahol egy határ: “Ez egy kicsit harapósnak és szigorúnak tűnhet, de ez hozzátartozik ehhez a szakmához is.”

Ezután kicsit kellemesebb témához érkeztünk, és kiderítettük, hogy végül is miért pont a Call of Duty lett Natasa main játéka. “Igazság szerint ez is a vírushoz köthető, emiatt vegyes érzések is vannak bennem. Tavaly áprilisban kezdtem el CoD-ozni.”

“Ez még a kijárási korlátozás elején történt, egy DJ barátom invitálása által. Előtte teljesen kimaradtak nekem az FPS játékok, így ismeretlen terepen találtam magam. Ám azóta rengeteg új barátra és ismerősre tettem szert ezáltal.”

És mi a helyzet a magyar Warzone közösséggel? Ezt is elmesélte nekünk a streamer. “A közösségnek én személy szerint sokat köszönhetek, rengeteget segítettek a játékban, ha bénáztam, türelemmel és megértéssel voltak felém.”

“Igyekszem ezt a mentalitást én is tovább vinni és segíteni másoknak, támogatni őket, legyen akár kezdő, haladó az egyén. Sajnos kaptam hideget is, szexista, hímsoviniszta, rasszista megjegyzéseket (német és mongol vér is csörgedezik az ereimben).”

Ezután szóba jöttek a csalók is… 

“Alapvetően elég türelmes és higgadt embernek tartom magam, én inkább a hitetlenkedő típus vagyok, azaz nem akarom elhinni, hogy vannak olyanok, akik meg sem próbálják titkolni azt, hogy csalnak.” – pedig sajnos egyre több ilyennel találkozunk.

” Én nem csaltam sosem, sőt a gondolata sem fordult meg bennem. Sosem tudnék csalni, ez meghazudtolja a tisztességes és tiszta játékhoz való hozzáállásomat és nem tudnék elszámolni a saját lelkiismeretemmel.”

“Inkább vagyok béna, vagy szenvedek sokat azért, hogy fejlődjek.”

Utóbbi sorokat szinte öröm volt hallani, hiszen több ilyen játékosra lenne szükség. Sajnos sokan úgy döntenek, hogy inkább “felszállnak a vonatra” ők is, ha már úgyis tarthatatlan helyzet alakult ki…

Azonban ahogy már mind tudjuk, és várjuk is, hamarosan jön a Vanguard, és a várva várt anti-cheat is (remélhetőleg). Mindenki nagyon várja már, és Nati sincs ezzel másképp. Kiveséztük a Vanguard témát is.

“A Warzone-ba szerintem vitathatatlan, hogy elkél már az anti-cheat, reméljük a Vanguard érkezésével ténylegesen jelen lesz ez is. Megmondom őszintén nagy reményeket nem fűzök ennek eredményességéhez, de igyekszem optimista lenni.”

“Szükségesnek érzem még az SBMM rendszer finomhangolását és a VPN-ek használata elleni megoldás kidolgozását. Az új mapot kifejezetten várom, bár Verdansk nagyon fog hiányozni, reméljük egyszer lehetőség lesz játszani mindkettőn.”

A végére pedig nagyon megkedveltük Natasát, egy elképesztően kellemes és érdekes hölgyet ismerhettünk meg személyében, ezért kíváncsiak voltunk arra is, hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve, és meddig láthatjuk őt streamerként tevékenykedni.

“A továbbtanulás mellett a tartalomgyártásban helyezkedek majd el az elkövetkezendő időszakban, főként gaming, zenei és edukatív tartalmakat érintve. Szeretnék további szponzorokat szerezni a már meglévők mellé.”

“Olyan termékeket támogatni amik értéket közvetítenek és/vagy hasznosak, tudok velük azonosulni. Együttműködések várhatóak már most is, remélem lesznek továbbiak is, ezekről sajnos többet nem mondhatok el egyelőre.” – már alig várjuk!

“A közönségem intelligens, nyitott hozzáállása, befogadókészsége kifejezetten inspirálóan hat rám, millió tervvel és ötlettel vagyok tele, ezek megvalósításán dolgozunk megállás nélkül.”

“Sőt, az is elképzelhető, hogy hobbi szinten belekóstolunk a versenyzés világába is!” 

Natasa Twitch csatornáját ITT éritek el.

Innen is köszönjük Natasának a remek interjút, és sok sikert kívánunk a további tervekhez is. Reméljük, hogy ti is annyira élveztétek ezt a kis beszélgetést, mint mi, és hogy már kíváncsian várjátok a következő streamert, akit kicsit közelebbről megismerhetünk.

Ki legyen az?

Betöltés...
Keresés
Keresés