-0.7 C
Budapest
2022, január 19, sze

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

A Riot megerősítette: Vex miatt csúszik az új ADC megjelenése

A Riot Games megerősítette, hogy a következő League of Legends bajnok megjelenését a jövő évre halasztják, mivel a legújabb hős, Vex, a vártnál később debütált a játékban. Tegnap, egy blogbejegyzésben közölték a terveiket.

“Tavaly megosztottuk veletek, hogy évente minden szerepkörre megjelentetünk egy-egy hőst, kivéve a midet, amelyre két hős a kitűzött cél – egy az orgyilkos és csatározó beállítottságú játékosoknak, egy pedig a mágusokat kedvelőknek.” – írták.

“Szerettük volna ezt a célt idén is teljesíteni, de sajnos úgy tűnik, ez nem valósul meg.”

“Úgy terveztük, hogy ezt idén is folytatjuk, de sajnos úgy tűnik, hogy nem fogjuk elérni. Mindkét bajnokot, amit az év vége felé terveztünk kiadni, eredetileg egy eseményhez akartuk kötni, de a fejlesztés előrehaladtával kiderült, hogy nem igazán illenek bele.”

“Elégedettek voltunk a hősök fejlődését illetően, és nem akartunk csak azért változtatni rajtuk, hogy passzoljanak az eseményhez – úgy döntöttünk, hogy meghagyjuk az eredetileg kigondolt személyiségüket.”

“Ezért a lövészt a jövő év elején, a támogatót pedig néhány frissítéssel később jelentetjük meg.”

Tehát, az biztos, hogy még várnunk kell, de esett szó arról is, hogy esetleg kaphatunk egy plusz hőst azért, hogy kompenzálják a késedelmet… 😛

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI