3.6 C
Budapest
2022, január 28, pén

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Végre többet tudhatunk meg a Valorant közelgő ügynökéről

A Riot  hónapok óta szivárogtatja az infókat az új Valorant ügynökről. A Deadeye néven ismert, jól öltözött alak még júniusban tűnt fel a Year One Anthem videójában. A hónap elején készült Fracture trailerben pedig egy titokzatos, francia akcentusú hang narrált.

A narráló karakter valószínűleg Deadeye.

John Goscicki, a Valorant karakterproducere a State of the Agents legutóbbi frissítésében további információkkal szolgált. “Hátraléptünk egy lépést, gondolkodóba estünk, hogy  újabb Sentinelt adhassunk a névsorhoz.” – mondta.

“Egy olyan Sentinelt, mely a mechanikai outplayre  összpontosít majd…”

Tehát az egyik legfontosabb információ a posztból az, hogy megerősítették, hogy a közelgő ügynök egy Sentinel lesz. A Valorantnak jelenleg három Sentinel-ügynöke van: Sage, Cypher és Killjoy.

Egy újabb Sentinel üdvözlendő kiegészítés lenne, és feldobná a játékmenetet. A közelgő karakter a fókusza által kellemes változást jelent a többi elérhető Sentinelhez képest. Valószínűleg egy ideig csak ehhez hasonló infómorzsákat kapunk majd.

Várjátok már? 😀 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI