3.3 C
Budapest
2021, október 27, sze

Egy halom “ingyen” FUT csomagot osztogat most az EA Sports

Akinek van Twitch Prime előfizetése, annak mától arany élete van, ugyanis végre elkezdődött a FIFA 22 promó is a platformon. Ez azt jelenti, hogy...

FRISS

Bajban a Twitch? – Az egyik pornóoldalon már játékot is lehet streamelni

A Chaturbate nevű pornóoldalon mostantól bizonyos játékokat is streamelhetnek az ott tevékenykedő modellek – jelentették be hivatalos Twitterükön. Az engedélyezett játékok jelenlegi listája egyelőre csak néhány oldal hosszú, de ez hamarosan bővülhet.

A frissítést megelőzően a Chaturbate felhasználói, akik hasonló tartalmakat szerepeltettek a streamjeikben, figyelmeztetést kaptak a platformtól a harmadik féltől származó tartalmakra vonatkozó szabályok megsértése miatt.

Az a meglepő, hogy a Chaturbate platformnak ilyen sokáig tartott az, hogy megpróbálja közvetlenebbül integrálni a játékokat az oldalára. A Twitch-hez hasonlóan ez az oldal is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tipeket adjanak a “streamereknek”.

A Twitch-től eltérően itt például a Chaturbate modellek beállíthatják a vibrátorukat és más szexjátékaikat, hogy akkor aktiválódjanak, amikor a felhasználók borravalót adnak, ezzel játékossá és érdekesebbé téve az egész interakciót.

Azt még nem tudni, hogy a nagyobb játékstúdiók elfogadják-e a cam site ajánlatát, hogy játszhatóvá tegyék a játékaikat ezen a platformon is, de elképzelhető, hogy a hatalmas bevétel reményében hamarosan beadják a derekukat. 

kép: wired

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI